GT Biler A/S

Velkommen hos GT Biler - Volkswagen værksted

Vi garanterer en lav pris på service og reparation

Ligegyldigt om Volkswagen skal have lavet serviceeftersyn, reparation eller vedligeholdelse, så får du den bedste pris hos GT Biler. Det vil vi gerne garantere! Vores prisgaranti sikre, at du som kunde får den bedste pris. Har du fået et skrifteligt tilbud som er billigere end vores, så matcher vi prisen uden at blinke. Skulle tilbuddet indeholde andet arbejde eller andrereservedele, så er det naturligvis det samme vi udfører. Læs mere om vores tilbud om valg af reservedele nendenfor.  

Vi har to priser - Du bestemmer hvilken du vil have

Når vi giver et tilbud til dig, på service eller reparation har vi to muligheder for at beregne prisen. Hhv. en pris med:  

1. Originale Volkswagen reservedele, 100% identisk med de dele som din Volkswagen er bygget med. Disse dele er den bedste løsning, når din bil er under 5 år gammel, da der fortsat er kullancemulighed på din Volkswagen.

2. Fabriksgodkendte økonomi reservedele, som er godkendt hos Volkswagen. Disse dele køber vi hos Skadinavisk Motor Co. ligesom de 100% originale reservedele, altså fra Volkswagen importøren i Danmark. Forskellen er, at disse økonomi reservedele er 20-50% billigere end de 100% originale. Her er der virkelig penge at spare!

Book tid til service eller reparation og få det tilbud med de reservedele som du ønsker. Vi garantere at vores pris er bedst!

BOOK TID ONLINE HER!

 

Billedresultat for Volkswagen logo png